Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. června 2019 17:22
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Beyoncé a Childish Gambino zpívají společný hit v nových záběrech z Lvího krále

Beyoncé a Childish Gambino zpívají společný hit v nových záběrech z Lvího krále
Zdroj: Disney
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

V remaku Lvího krále se dočkáme i několika skladeb a zpěvu.

Remake Lvího krále dorazí do kin po celém světě už 18. července. Společně s úplně novými, ale i známými scénami z animovaného originálu se dočkáme i nových písní. Ty kromě jiných nazpívají i Donald Glover aka Childish Gambino společně s Beyoncé. Kousek z jedné takové skladby Disney uvolnilo společně s novými záběry níže. Skladba vyhrála v roce 1995 Oscara, Grammy a také Zlatý Glóbus.

Režie filmu se chopil Jon Favreau, který je známý především prací na prvních dvou částech Iron Mana (2008 a 2010) a také na nedávném zpracování Knihy džunglí (2016), která se mu mimochodem velmi vydařila (a zároveň i studiu vydělala velké peníze). Scénář ke snímku napsal Jeff Nathanson (Terminál, Muži v černém 3, Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta).

Mufasy a jeho hlasu se opět ujal legendární James Earl Jones, který mu půjčil hlas i v animované verzi. Dále uslyšíš hlasy Donalda Glovera (postava Simbu), zpěvačky Beyoncé (Nala), Setha Rogena (Pumbaa), Billyho Eichnera (Timon), Chiwetela Ejiofora (Scar) a chybět nebude ani Keegan-Michael Key.

Domů
Sdílet
Diskuse