Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. června 2019 11:25
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Luis Suárez chtěl penaltu, když míč napálil do ruky brankáře. Fanoušci se teď vtipnému momentu smějí

SPORT
Uložit Uložené

Uruguayský útočník chtěl rozhodčího přesvědčit o nemožném.

Na turnaji Copa América mezi sebou soutěží národní reprezentace o to, kdo se stane šampiónem Ameriky. V dnešním nočním zápase se setkaly výběry Chile a Uruguaye. Ze souboje vyšel úspěšněji uruguayský tým, který zvítězil 0:1 díky přesné trefě Edinsona Cavaniho z 82. minuty, ale lidé na sociálních sítích se spíše baví u situace z prvního poločasu.

Na konci úvodní čtvrthodiny hry se do šance v soupeřově vápně dostal Luis Suárez. Sice ho brankář zahnal do velkého úhlu a šance na skórování byla mizivá, avšak Suárez se brankáře pokusil překvapit z pravé strany. Gólman si však svůj prostor pohlídal a míč zachytil rukou, což se ve fotbale běžně děje, protože brankáři mohou hrát ve své šestnáctce rukou.

Luis Suárez přesto ve fotbalovém transu okamžitě reklamoval ruku protihráče a od rozhodčího žádal penaltu. Žádná penalta samozřejmě nemohla být odpískána, a tak se soupeři jen zmateně dívali na uruguayského kanonýra, který v první chvíli rozhodne nevěděl, o co se pokouší.

Domů
Sdílet
Diskuse