Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. července 2019 13:42
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Seriálového Pána prstenů zrežíruje autor Jurského světa 2

Seriálového Pána prstenů zrežíruje autor Jurského světa 2
Zdroj: New Line Cinema
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

J. A. Bayona se po nemastném, neslaném Jurském světě ponoří do světa Středozemě.

IndieWire informuje, že J. A. Bayona (Jurassic World: Fallen Kingdom, A Monster Calls, Sirotčinec, Nic nás nerozdělí) zrežíroval první dvě epizody hraného seriálu ze světa Pána prstenů a Středozemě. O něm víme, kdy přibližně se bude odehrávat a také víme, že se scénářem bude pomáhat autor příběhu pro několik epizod Game of Thrones. Rovněž by mělo jít o nejdražší seriál vůbec.

Bayona je talentovaný filmař a má za sebou povedené počiny. U druhého Jurského světa ho zradil scénář, a tak doufáme, že se u Pána prstenů ukáže. Bohužel, to je asi tak všechno nové, co pro tebe máme.

Amazon do tohoto projektu nalije stovky milionů a bude nesmírně důležité, aby byl úspěšný jak po kvalitativní, tak kvantitativní stránce. Lidé si budou muset platit Amazon a fanoušci musí být spokojeni. My doufáme, že se to podaří a kromě Zaklínače tak dostaneme další fantasy seriálové dílo, které nás připoutá k monitorům a obrazovkám. Dřív než za 2 roky se ho však určitě nedočkáme.

Domů
Sdílet
Diskuse