Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. července 2019 10:11
Čas čtení 0:00
Vl Mi

Messi dostal v zápase o bronz na Copa América červenou kartu, praskly mu nervy a pustil se do strkanice

SPORT ARGENTINA
Uložit Uložené

Šarvátku rozhodčí vyřešil vyloučením obou hráčů.

Argentina má vždy ty nejvyšší cíle. Tento rok se však neprobojovala do finále Copa América a hrála „jen“ o bronz. Fotbalisté kolem Lionela Messiho nastoupili proti Chile, nakonec se po výsledku 2:1 těšili Argentinci. V neděli si o zlato zahraje Brazílie a Peru.

Doporučeno
Rozhodčí pískali s*ačky, hněval se Lionel Messi. Argentina vypadla v semifinále Copa América s Brazílií Rozhodčí pískali s*ačky, hněval se Lionel Messi. Argentina vypadla v semifinále Copa América s Brazílií 3. července 2019 11:01

Argentina po první půlhodině vyhrávala o dva góly. První vstřelil v 12. minutě Sergio Agüero, nahrávala mu hvězda FC Barcelony Messi. O deset minut později Argentinci vstřelili další gól, Paulo Dybala se po přihrávce dostal za obranu a zvýšil na 2:0.

V 37. minutě přišlo vyloučení Messiho. Hvězdný útočník dohrával souboj až do konce, což se nelíbilo Garymu Medelovi. Oběma praskly nervy, začali se vzájemně strkat a paraguayský rozhodčí Mario Diaz de Vivar neměl slitování, oběma ukázal červenou kartu za nesportovní chování.

Messi si po zápase nepřebral bronzovou medaili. „Hrálo se o hodně. Medel hraje vždy na hraně. Myslím, že to rozhodčí přehnal. Měl nám oběma udělit žlutou kartu, jeho reakce byla přehnaná,“ cituje Argentince ESPN po zápase s tím, že vyloučení může souviset s jeho tvrdou kritikou po semifinálové prohře s Brazílií.

Messi a červená karta nejdou dohromady. Byl vyloučen jen jednou, když byl ještě „mladé ucho“.

Domů
Sdílet
Diskuse