Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. července 2019 13:42
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Brazilec po vyloučení mlátil do střídačky, zaútočil na stojan s VAR, a pak se rozplakal. Gabriel Jesús má na kontě vtipný hattrick

SPORT
Uložit Uložené

Turnaj Copa América skončil vítězstvím Brazílie.

Světový fotbal byl včera svědkem nového druhu hattricku. Brazilec Gabriel Jesús se ve finále turnaje Copa América zaskvěl gólem, asistencí i červenou kartou.

Své vyloučení obohatil i divadelním představením. Praskly mu nervy a během odchodu ze hřiště se pustil do demolování několika součástí stadionu. Nejenže nejdříve kopl do láhve s vodou, ale chvilku nato poslal úder pěstí do střídačky.

Pomstít se chtěl i stojanu se systémem VAR, který dodatečně rozhoduje o sporných momentech v zápase. Kdyby nebylo duchapřítomného člena realizačního týmu, tak stojan spadne a poškodí se.

Gabriel Jesús nakonec svou frustraci z červené karty za loket do protivníka vyřešil pláčem v útrobách stadionu. Nemusel ale plakat po závěrečném hvizdu, protože Brazílie porazila Peru 3:1 a na domácí půdě si zapsala vítězství v Copa América.






Domů
Sdílet
Diskuse