Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. července 2019 8:56
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Ryan Reynolds si zahraje po boku The Rocka a Gal Gadot ve velkolepém akčním thrilleru od Netflixu

Ryan Reynolds si zahraje po boku The Rocka a Gal Gadot ve velkolepém akčním thrilleru od Netflixu
Zdroj: 20th Century Fox
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Na snímek s názvem Red Notice se rozhodně těšíme!

Připravovaný heist thriller Red Notice, v němž se kromě svalovce Dwayna Johnsona ukáže i kráska Gal Gadot, měl původně vzniknout pod hlavičkou studia Universal Pictures. Nyní je však všechno jinak, protože projekt si podle nejnovějších informací ukořistil gigant Netflix. Jak totiž informuje magazín Deadline, při představování scénáře bylo prý ze zástupců studia cítit jakési váhání, přičemž díky klauzuli v původní dohodě mohli do hry vstoupit další hráči.

A tak snímek Red Notice nakonec skončil v rukou Netflixu. Co se samotného příběhu týče, víme pouze tolik, že se bude odehrávat ve více zemích a zaměří se na pronásledování nejhledanějšího zloděje umění na světě. Navíc Dwayne Johnson ve svém prohlášení potvrdil i účast oblíbence Ryana Reynoldse, takže se nám tu začíná rýsovat lákavě obsazená záležitost.

Za režií i scénářem stojí Rawson Marshall Thurber (Dodgeball: A True Underdog Story, We're the Millers, Skyscraper) a start natáčení je momentálně naplánovaný na leden 2020. Datum premiéry je zatím neznámé, ale máme se prý těšit na velkolepou a dobrodružnou akční pecku.

RED NOTICE
RED NOTICE Zdroj: Lionsgate
Domů
Sdílet
Diskuse