Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. července 2019 20:24
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Muž z Pardubic si nechal vytetovat Alzáka na záda, aby od obchodu dostal nový iPhone

ZAJÍMAVOSTI IPHONE
Uložit Uložené

Richard B. z Pardubic chtěl dostat zdarma nový iPhone tak moc, že si kvůli tomu nechal na záda vytetovat Alzáka.

Někteří lidé jsou kvůli novému iPhonu zřejmě ochotni udělat cokoliv. Když totiž obchod Alza.cz vyhlásil soutěž o mobilní telefon této značky, jeden z fanoušků zareagoval, že v případě výhry si nechá na záda vytetovat známého zeleného maskota e-shopu. 

Nikdo však asi nemohl v tu chvíli tušit, že to neskončí u žertu.

Jak Alza.cz ve svém facebookovém příspěvku uvádí, dotyčný byl následně veřejně vyzván, ať napíše e-mail a mohou se domluvit na podrobnostech. Zprávy nakonec e-shop obdržel celkem od 36 lidí, nicméně jeden z nich, Richard B. z Pardubic, nehodlal couvnout. 

Muž se s obchodem skutečně dohodl, přijel na smluvené místo a brzy nato skončil pod jehlou tatérky ze žižkovského studia Inkmatiq Tattoo, která mu na záda zvěčnila Alzáka v superhrdinské póze.

Výsledek si můžete prohlédnout v níže přiloženém příspěvku, které e-shop sdílel na svém Facebooku. „Stay tuned, dáme vědět, jak se to celý povedlo,“ dodává Alza, nicméně vzhledem k tomu, že Richard. B svou část dohody podle všeho splnil, nic by nemělo bránit tomu, aby nový iPhone Xs 256 GB Space Grey obdržel.

Domů
Sdílet
Diskuse