Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. července 2019 14:53
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Mortal Kombat na plátně ukáže i brutální fatality

Mortal Kombat na plátně ukáže i brutální fatality
Zdroj: Mortal Kombat
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Nejbrutálnější části ikonické hry poputují do kina také.

Nový Mortal Kombat bude brutální a na obrazovce ukáže i tzv. fatality, tedy kruté a detailní zakončení boje, které je často plné krve. Fatality jsou obrovskou součástí Mortal Kombat unvierza, ale na plátně se objeví poprvé až teď, potvrdil scenárista Greg Russo.

Reboot starého Mortal Kombatu je ve výrobě již několik let a až nyní začínáme mít několik informací o tom, čím se vlastně produkce aktuálně zabývá. Kromě toho víme, že roli Sub-Zera, ikonické Mortal Kombat postavy, přijal Joe Taslim. Zahraje si před režisérskou židlí Simona McQuoida a pod producentskou taktovkou Jamese Wana.

Samotná produkce však začne až na podzim tohoto roku a zatím nevíme ani to, čím se bude film vlastně zabývat. Tým drží momentálně vše pod rouškou tajemství a my se nemůžeme dočkat promakané dějové linie ani detailních fatalit, i když se ti v kině bude zřejmě jíst o něco hůře.

Domů
Sdílet
Diskuse