Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. července 2019 13:48
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Kukly, diamanty i luxusní značky. Nahlédni do výstředního šatníku Billie Eilish

MÓDA
Uložit Uložené

Populární zpěvačka ukázala, jaké kousky nosí během turné.

Billie Eilish je v současnosti jednou z nejsledovanějších zpěvaček, která však veřejnost zaujala kromě hudební tvorby i svým výstředním vzezřením. Pro mladé lidi je symbolem svobody, což reflektují i ​​její outfity. Nedávno se nechala slyšet, že má v oblibě přehnaně velké kousky oblečení hlavně kvůli tomu, aby lidé neřešili její postavu, ale to, co je podstatné.

Zároveň je právem považována za módní ikonu, která dává známým luxusním kouskům oblečení úplně jiný význam. Zájem o spolupráci s Billie Eilish projevují i ​​high fashion značky a ona sama vnímá módu jako obranný mechanismus před okolním světem.

Doporučeno
Rihanna je pro Billie Eilish inspirací. Obě se před okolním světem brání módou Rihanna je pro Billie Eilish inspirací. Obě se před okolním světem brání módou 28. června 2019 13:08

Nyní dostávají její fanoušci možnost nahlédnout do šatníku, se kterým cestuje napříč Amerikou a Evropou během aktuálního turné s debutovým albem. Prozradila, jaké kousky kombinuje nejraději, proč nenosí během vystoupení dlouhé kalhoty a jaký její je vztah ke značce Nike.

Ukázala, jaké věci nosí nejraději, dozvíš se, jakou luxusní značku preferuje a nakolik jsou pro ni důležité doplňky. Zároveň se pobavíš u toho, kam si drahé diamanty odkládá.

 

Domů
Sdílet
Diskuse