Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. července 2019 11:27
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Christoph Waltz se vrátí jako záporák Blofeld i v poslední bondovce s Danielem Craigem

Christoph Waltz se vrátí jako záporák Blofeld i v poslední bondovce s Danielem Craigem
Zdroj: Metro-Goldwyn-Mayer
FILMY A SERIÁLY JAMES BOND
Uložit Uložené

Ernst Stavro Blofeld je podle všeho zpátky.

Dlouho se o tom sice spekulovalo, ale zdá se, že Christoph Waltz se jako záporák Ernst Stavro Blofeld skutečně objeví i v nadcházející, v pořadí již 25. bondovce. Waltzovu účast ve filmu potvrdil portál The Playlist, podle kterého by měla být Blofeldova role podobná Hannibalu Lecterovi.

Jak totiž uvádí The Playlist, postava Madeleine Swann (Léa Seydoux) navštíví Blofelda ve vězení a bude chtít informace o novém záporákovi v podání Ramiho Maleka. Několik zdrojů také přišlo s informací, že Bond (Daniel Craig) by si měl užívat zasloužený odpočinek na Jamajce, ale s prosbou o pomoc za ním dorazí agent Felix Leiter (Jeffrey Wright). Zda to tak bude i opravdu, si budeme muset počkat.

Za režií stojí Cary Fukunaga (Temný případ, Beasts of No Nation) a kromě výše zmíněných herců se ve filmu objeví i Ralph FiennesBen WhishawRory KinnearNaomie HarrisAna De ArmasLashana LynchDavid DencikBilly Magnussen či Dali Benssalah.. Premiéra snímku je u nás naplánována na 8. dubna 2020 a pro více informací klikej sem.

 
Domů
Sdílet
Diskuse