Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. července 2019 8:34
Čas čtení 0:00
Daniel Mikolášik

Známá influencerka obvinila Kylie Jenner, že kopíruje její fotky. Královna Instagramu se jí vysmála

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Kylie navíc přiznala, odkud skutečně pochází její inspirace.

Jen před pár hodinami přidala Kylie Jenner na Instagram fotku, jak si užívá letní dovolenou na ostrovech Turks a Caicos nacházejících se u Baham. Právě ta měla být spouštěčem velké kritiky ze strany známé influencerky, youtuberky a make-up artistky Amandy Ensing a jejích fanoušků.

Daná fotka, na níž pózuje zcela nahá Kylie a zakrývá se jen rukama a mohutným slamákem La Bomba od luxusní francouzské značky Jacquemus, jim byla více než povědomá. Téměř na vlas totožný příspěvek totiž ani ne před měsícem přidala na svůj Instagram právě Amanda.

Ta se cítila přinejmenším okradena, a tak prostřednictvím sociální sítě okamžitě Kylie obvinila z kopírování. Influencerka s 1,4 miliony followery okopírovaný příspěvek repostla na svůj Instagram s popisem: „Tato fotka mi je nějaká povědomá,“ za což ještě přidala potícího se smajlíka.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa The Shade Room (@theshaderoom),

Netrvalo dlouho a na kritiku reagovala i samotná královna Instagramu Kylie, která se snažila nepřímo zesměšnit Amandu tím, že není tak originální, jak si myslí:Jak by řekla moje sestra Kim Kardashian, ty nejsi na mém moodboardu. Inspiraci jsem čerpala z Pinterestu (sociální síť plná inspirativních fotek, pozn. red.).“

Amanda už nijak nereagovala a příspěvek s obviněním o kopírování později vymazala. Kde je skutečná pravda, se pravděpodobně již nedozvíme, ale svůj názor nám rozhodně zanech v komentáři.

Originál

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa (@amandaensing),

Údajná kopírka od Kylie Jenner

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Kylie (@kyliejenner),

Domů
Sdílet
Diskuse