Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. července 2019 14:20
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Muž na Jamajce rozdává zadarmo jointy turistům, kteří nasbírají koš odpadků z pláže

ZAJÍMAVOSTI MARIHUANA
Uložit Uložené

Sám tvrdí, že za dva koše na odpadky musel zaplatit víc než za marihuanu.

Němci Marianu Erbachovi žijícímu na Jamajce již došla trpělivost s návštěvníky, kteří po sobě na pláži zanechávají množství odpadků. Pro LADBible prozradil, že četl o mnoha případech, kde majitelé restaurací dávali zákazníkům za sbírání plastového odpadu například kávu. Jeho přítelkyně však žertovala, že na Jamajce musí rozdávat jointy.

On však její radu vzal vážně, z 56 gramů marihuany připravil 56 jointů bez tabáku a na dveře hostelu vyvěsil oznámení s nabídkou, která se neodmítá. Podle jeho slov se první zájemce našel už po půl hodině a celkově se nápad těšil úspěchu.

Dodává, že dva koše na odpadky ho stály více než samotná marihuana. Marian si dokázal s množstvím odpadu na pláži poradit beztrestně, protože zná jamajské zákony a ví, že právě objem 56 gramů je v zemi povolen, aniž by čelil problémům se zákony. Pokud náhodou stále nevíš, kam na dovolenou, možná pro tebe máme ideální tip.

 

Domů
Sdílet
Diskuse