Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. července 2019 11:55
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Sarah Connor touží po smrti Arnoldova Terminátora a opět zachraňuje svět. Co ještě odhalil trailer pro Dark Fate?

Sarah Connor touží po smrti Arnoldova Terminátora a opět zachraňuje svět. Co ještě odhalil trailer pro Dark Fate?
Zdroj: Paramount Pictures
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Tvůrci a herci z nového Terminátora potěšili diváky na Comic-Conu v San Diegu až dvěma ukázkami.

Jak již jistě velmi dobře víš, v americkém San Diegu momentálně probíhá obrovská událost s názvem Comic-Con, na které talentovaní tvůrci a různá studia odhalují své očekávané projekty před zraky milionů lidí po celém světě. A jinak tomu nebylo ani v případě nového Terminátora s podtitulem Dark Fate.

Ten měl včera dokonce vlastní panel, kterého se kromě producenta Jamese Camerona (ten se divákům přimluvil pouze prostřednictvím streamu, jelikož momentálně natáčí Avatara) a režiséra Tima Millera (Deadpool) zúčastnili i herci jako Linda Hamilton, Natalia Reyes, Diego Boneta, Mackenzie Davis, Gabriel Luna a Arnold Schwarzenegger.

Spolu s nimi však podle očekávání dorazily i nějaké ty nové záběry, a to konkrétně v podobě krátkého videa ze zákulisí natáčení. V něm se nás všichni zúčastnění snaží přesvědčit, že Dark Fate bude pokračovat ve šlépějích Terminátora 2 a že dostaneme další akční a pořádně intenzivní zážitek. Každému ale musí být jasné, že se kvalitám úžasných prvních dvou dílů rozhodně nepřiblíží. Koneckonců, přesvědč se sám.

Odhalování záběrů tímto videem neskončilo. Bohužel, čerstvý trailer si mohli vychutnat pouze diváci přítomni na samotném panelu, takže máme k dispozici pouze jeho popis. Nová ukázka údajně sestávala většinou z prodloužených scén, které jsme viděli už v té předešlé. Záběry tak sestávaly například i z honičky na dálnici, kde Terminátor v podání Gabriela Luny pronásleduje Mackenzie Davis, Diega Boneta a Natalii Reyes.

Scéna obsahovala i přestřelku či Terminátorovo rozdvojení se, jak nám bylo ukázáno již v ukázce předtím. Pak se na plátně ukázala Sarah Connor, která hrdinsky odrazila útok nového Terminátora a následně přeživší trojici objasnila, jak se synem odvrátila tzv. Judgement Day, zachránila tři miliardy lidí a změnila budoucnost. Trojice žen (Davis, Reyes, Hamilton) se v další scéně vydala do chaty v lese, kde potkala zestárlého Arnieho.

Sarah se ho okamžitě pokusila zabít, ale postava Mackenzie Davis ji zastavila. A přestože T-800 žije klidný život se svým psem, slíbí, že dívku (pravděpodobně Natalii Reyes) ochrání. Connor starému Terminátorovi následně oznámí, že když to celé skončí, zabije ho, na což Arnold odvětí, že tomu rozumí. Zbývající scény v ukázce pak nabízejí už jen rychlý sestřih více záběrů.

Diváci viděli podvodní sekvenci s Lindou Hamilton a Natalií Reyes, které jsou uvězněny v potápějícím se autě a čelí útoku Gabriela Luny, dále letadlo padající z oblohy či vylepšenou Mackenzie Davis v masivní bitvě proti technologii Terminátorů. Na závěr byla odhalena ještě scéna Arnolda s Lindou v letadlovém hangáru. T-800 v ní zachrání Sarah před útokem nového Terminátora a hned nato mu rozstřílí tvář, pod kterou se odhalí tmavý endoskelet.

Kromě výše popsaného traileru však bylo potvrzeno i obsazení jednoho nečekaného herce, a to Edwarda Furlonga. Ten si po druhém Terminátorovi opět zahraje postavu Johna Connora a stane se tak jediným hercem v sérii, který tuto roli ztvární více než jednou. Dark Fate také dostalo R rating, což se nestalo od třetího dílu z roku 2003. V kinech tedy můžeme očekávat pořádně hrubý slovník, násilí i krev.

Co se samotného příběhu týče, ten naváže přímo na druhého Terminátora a bude ignorovat všechna další pokračování. James Cameron navíc prozradil, že Arnold Schwarzenegger ztvární zcela nový model T-800. Za režií snímku stojí Tim Miller (Deadpool) a kromě zmíněných herců si zahraje například i Brett Azar, Steven Cree, Alicia Borrachero či Lorna Brown. Premiéra je u nás naplánována na 31. října 2019, a pokud se chceš dozvědět více, vstup do tohoto vlákna.

Terminator
Terminator Zdroj: Paramount Pictures
Domů
Sdílet
Diskuse