Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. července 2019 9:10
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

ASAP Rocky před soudem popírá vinu, nepřiznal se ani pod vahou krvavých důkazů

HUDBA
Uložit Uložené

Rozuzlení se dočkáme nejpozději v pátek.

Případ ASAP Rockyho ve Švédsku se blíží do velkého finále. Rozuzlení přijde nejpozději v pátek. Během prvního dne jednání se podle BBC americký raper nepřiznal, a to i přes četné důkazy, které vyšetřovatelé získali během posledních týdnů. Flacko byl stíhán vazebně, jelikož podle švédských úřadů hrozilo, že ze země uteče.

Jednání bude trvat i během následujících dní, nejpozději v pátek se však dozvíme, zda Rocky půjde za mříže na delší dobu, nebo bude propuštěn na svobodu. V současné době mu hrozí maximálně dva roky.

Doporučeno
ASAP Rocky stráví ve vězení další týden, Donald Trump se chystá volat švédskému premiérovi ASAP Rocky stráví ve vězení další týden, Donald Trump se chystá volat švédskému premiérovi 20. července 2019 8:37

Podle dostupných informací se soud těšil obrovské pozornosti médií a fanoušků, kvůli čemuž nezačal podle stanoveného termínu. ASAP Rocky dával během celého jednání pozor a sledoval každý jeden soudem přednesený dokument.

Na plátně se promítaly i snímky, kde má být znázorněna končetina jednoho z mužů, o kterých raper tvrdí, že ho obtěžovali. Je vidět krvavé poranění, které měl údajně způsobit raper rozbitou lahví.

Domů
Sdílet
Diskuse