Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. srpna 2019 12:23
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

50 Cent nazval Rick Rosse poníkem a příživníkem, dostali se do ostrého konfliktu. Kdo je menším přínosem pro kulturu?

HUDBA
Uložit Uložené

Dvojice populárních raperů s více než dvacetiletou kariérou si posílá vzkazy přes média.

Už za pár dní spatří světlo světa Rick Rossovo další sólové album s názvem Port of Miami 2, o kterém prozradil něco více i v nedávném rozhovoru. Dozvídáme se, že na společné skladbě se přes ne zrovna ideální historii objeví Lil Wayne a Pusha-T. Chtějí zažehnat společný spor. Ten se datuje ještě do roku 2006, kdy měl Weezy pocit, že Pusha kopíruje jeho styl, když nosí BAPE. 

Následně ještě dostal Rick Ross otázku, zda si dokáže představit spolupráci s 50 Centem v současné době. Na to odpovídá, že je hudební byznysmen a kdyby měl ještě Fifty nějakou hodnotu, dávno by s ním něco udělal. Aktuálně již podle něj za nic nestojí. Respektuje však jeho starší věci.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

#PressPlay: Oop! #RickRoss speaks on his former beef with #50Cent Y’all think he was throwing shade or just being honest? (: @bigboysneighborhood)

Príspevok, ktorý zdieľa The Shade Room (@theshaderoom),

Netrvalo dlouho a Complexu se podařilo získat i reakci 50 Centa, který je dlouhodobě známý tím, že se raději než přes hudbu projevuje prostřednictvím Instagramu. Rick Rossovi vzkazuje, že v jeho případě nevidí žádný hudební přínos a také by s ním nikdy hudbu nedělal. Nazývá ho poníkem a tvrdí, že se přiživuje na ostatních interpretech. 

Otázkou je, zda se opět otevírá zhruba dekádu starý spor, který začal na jednom předávání cen, kde se údajně Rick Ross špatně podíval na Fiftyho. Celý beef se následně nesl několika skladbami a pokračoval i loni na Instagramu, když raper zesměšňoval Rozayův zdravotní stav poté, co byl převezen do nemocnice.

Domů
Sdílet
Diskuse