Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. srpna 2019 22:16
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Orlando Bloom se v Praze zamiluje do víly Cary Delevingne. Společně musí přežít mezi lidmi, kteří chtějí vyhubit ostatní rasy

Orlando Bloom se v Praze zamiluje do víly Cary Delevingne. Společně musí přežít mezi lidmi, kteří chtějí vyhubit ostatní rasy
Zdroj: Amazon
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Seriál Carnival Row odhaluje v prvním traileru válku mezi lidmi a magickými stvořeními.

Burqua je fiktivní město, kterému jako základ posloužila Praha, kde se seriál natáčel. Je obývané jak lidmi, tak magickými stvořeními. A přesně tento svět zvěční fantasy seriál Carnival Row. Hlavní postavy v něm ztvární Orlando Bloom jako detektiv pátrající po nebezpečném vrahovi a Cara Delevingne jako víla.

Rychle mezi nimi vzplane láska, ale oddělí je válka a nekonečné problémy mezi rasami. Když se později znovu setkají, musí čelit jak vlastním démonům, tak rasismu, nebezpečnému vrahovi, problémům ve společnosti a podobně.

Magická stvoření jsou totiž kvůli válce nucena opustit svou zemi, ale ve městě z jejich přítomnosti nejsou nadšeni. Začínají je obviňovat z mnoha zločinů a nevyřešených útoků, přičemž vina padne i na vílu Vignette (Cara). Je na Rycroftovi (Orlando), aby očistil její jméno a zjistil, co se ve městě děje. 

Showrunnerem je Rene Echevarria (Star Trek, Teen Wolf, Castle, Medium), který napsal i scénář. Režie se chopil Paul McGuigan (Victor Frankenstein, Luke Cage, Sherlock). Všech 9 epizod bude podobně jako The Boys dostupných na Amazon Prime Video už 30. srpna. Následovat bude čekání na 2. sérii, která již byla odklepnuta.

Domů
Sdílet
Diskuse