Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. srpna 2019 14:55
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Švédský soud uznal A$AP Rockyho vinným v případu krvavé pouliční rvačky v centru Stockholmu

HUDBA
Uložit Uložené

Rozhodl však, že si ve vězení odseděl dost a už se do Švédska vrátit nemusí. Za mřížemi byl od 5. července do 2. srpna 2019.

Dnešním dnem je případ amerického rapera A$AP Rockyho definitivně u konce. Soudce ho uznal vinným v případě krvavé rvačky ve Stockholmu, dostal však už jen podmíněný trest, a to i přes návrh prokuratury, že by měl strávit za mřížemi alespoň 6 měsíců, informují o tom NY Times. Podle úřadů si už svůj trest odpykal, když strávil ve vazbě skoro měsíc – od 5. července do 2. srpna.

Doporučeno
ASAP Rocky je volný, na rozsudek počká na svobodě, tvrdí jeho právník ASAP Rocky je volný, na rozsudek počká na svobodě, tvrdí jeho právník 2. srpna 2019 19:51

Flacko byl před skoro dvěma týdny propuštěn a mohl odcestovat do Ameriky. Už má za sebou první koncert, kde si stihl postěžovat, že to pro něj byl strašidelný a ponižující zážitek. Během červencového uvěznění za jeho svobodu bojoval celý svět včetně zámořského hudebního průmyslu, stovek tisíc lidí podpisujících petici a amerického prezidenta Donalda Trumpa. 

Ten na podnět Kanyeho Westa a Kim Kardashian dokonce kontaktoval švédského premiéra a pokusil se zasáhnout do vyšetřování. Aktuálně je již vše v pořádku, A$AP Rocky se však už nechal slyšet, že ve Švédsku už nikdy vystupovat nebude. Negativní zážitky s policií v této zemi popisují i jeho kolegové včetně Snoop Dogga.

Domů
Sdílet
Diskuse