Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. srpna 2019 16:18
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Představitel Saula potvrzuje celovečerní film Breaking Bad. Nechápe, jak jej dokázali natočit v tajnosti

Představitel Saula potvrzuje celovečerní film Breaking Bad. Nechápe, jak jej dokázali natočit v tajnosti
Zdroj: AMC
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Bob Odenkirk aplauduje šikovnosti tvůrců, kteří potají dokázali natočit film z univerza Breaking Bad.

Celovečerní film Breaking Bad je jakýmsi veřejným tajemstvím. Tvůrci, herci ani stanice AMC či Netflix o něm zatím neřekli ani slovo, ale věří se, že už byl natočen (na stejných místech jako seriál). Premiéru by měl mít příští rok (na stanici AMC a Netflix) a spekuluje se, že se zaměří na Jesseho Pinkamana (Aaron Paul) a pokračování jeho příběhu po finální epizodě. Nic však není potvrzeno, a my tak musíme čekat a doufat, že nás konečně někdo vytáhne z tmy. 

Částečně tak činí Bob Odenkirk v rozhovoru pro The Hollywood Reporter. Ten si zahrál (a stále hraje) Saula. Těžko říct, zda se ve snímku objeví, ale evidentně o jeho existenci ví. V zmíněném rozhovoru také v krátkosti hovoří o Better Call Saul, takže fanoušci seriálu by měli klikat na modrý odkaz výše.

Nevím, kolik toho lidé vědí. Nechce se mi uvěřit tomu, že se neví o tom, že se to natočilo. Oni to fakt udělali. Chápete mě? Jak to stále může být tajemstvím? Očividně však je. Udělali skvělou práci s udržováním tajemství.

Tak či onak, po 7 letech se zřejmě konečně dočkáme ukončení příběhu Jesseho. Stále není jisté, zda Walter zemřel, ale obecně se s tím počítá. A pokud i bude součástí snímku, pravděpodobně se nevyhneme flashbackům. Stále však mluvíme jen o spekulacích. Jedinou jistotou je, že film Breaking Bad skutečně vznikne. Do té doby dej šanci prequelovému seriálu Better Call Sall, který je prostě geniální.

Domů
Sdílet
Diskuse