Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. srpna 2019 14:59
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Brad Pitt zachraňuje sluneční soustavu ve velkolepém vesmírném sci-fi Ad Astra, které chceš vidět v IMAXu

Brad Pitt zachraňuje sluneční soustavu ve velkolepém vesmírném sci-fi Ad Astra, které chceš vidět v IMAXu
Zdroj: Fox
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Po Hollywoodu se Brad Pitt vydá do vesmíru, kde ho čeká blockbusterová sci-fi jízda.

Ad Astra se dlouho drželo mimo radar. Neviděli jsme fotky ani žádné trailery a mlčeli i tvůrci či herci. Film stále nemá potřebný tlak na reklamu a sem tam na něj zapomínáme, ale pak přijde trailer jako tento a my se už nemůžeme dočkat kino návštěvy. Otázkou je, zda se existence tohoto skvěle vypadajícího sci-fi dostane k velkému množství diváků.

Brad Pitt je však aktuálně v kurzu a také díky svému bravurnímu hereckému výkonu v Once Upon a Time in Hollywood (při čtení scénáře musel mlaskat blahem, že mu Quentin chce dát tak skvělou postavu) si diváci jistě najdou cestu do kina i na jeho další film. My jen doufáme, že trailery nelžou a režisér James Gary natočil poutavé vesmírné sci-fi bez zbytečného patosu a klišé.

Nemusíme ale čekat dlouho na to, abychom to zjistili. Premiéra snímku Ad Astra nás čeká již 19. září 2019. Za režií stojí James Gray (The Lost City of Z), o scénář se postarali Gray a Ethan Grossovi (Fringe), no a kromě výše zmíněných herců se objeví také Ruth Negga, Liv Tyler či Donald Sutherland

Příběh se zaměří na odvážného vesmírného inženýra Roye McBridea (Pitt), který se vydá na misi s nejistým koncem. Jeho otec, jehož ve filmu ztvárňuje Tommy Lee Jones, se totiž před zhruba dvaceti lety ztratil na planetě Neptun. Roy se však při pátrání po otci dostane k odhalení nebezpečí ohrožujícího život na naší planetě.

Z traileru se dozvídáme, že McBride je poslán na svou misi poté, co téměř zahyne během události zvané The Surge. Tento incident je však zdánlivě spojen s tajnou operací, na níž pracoval jeho otec Clifford předtím, než zmizel. Ad Astra bude dramatickým, ale zároveň velkolepým sci-fi.

Brad Pitt zachraňuje slnečnú sústavu vo veľkolepom vesmírnom sci-fi Ad Astra, ktoré chceš vidieť v IMAX-e
Brad Pitt zachraňuje slnečnú sústavu vo veľkolepom vesmírnom sci-fi Ad Astra, ktoré chceš vidieť v IMAX-e
Domů
Sdílet
Diskuse