Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. srpna 2019 14:56
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Rey ovládá duální světelný meč! V novém traileru pro Star Wars: Episode IX z něj šíří temnou sílu

Rey ovládá duální světelný meč! V novém traileru pro Star Wars: Episode IX z něj šíří temnou sílu
Zdroj: Disney/Lucasfilm
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

The Rise of the Skywalker se představuje trailerem s nostalgickým nádechem.

Krátce po vydání speciálního náhledu na The Rise of the Skywalker nám Disney podsouvá oficiální ukázku z D23 i na internetu. Přes minutu se věnuje nostalgickému pohledu na celou sérii, přičemž se následně přesouváme k nejnovějšímu dílu. Vidíme nové i starší záběry, teaser na údajný epický souboj Kyla s Rey v dešti a na závěr i nečekaný pohled na Rey s novým světelným mečem, který si zřejmě vytvořila sama. 

Jde o duální lighstaber podobný tomu, jaký měl Darth Maul. Tento však může sloužit i jako jednostranný meč se dvěma paprsky, co nabízí jeho uživateli další výhodu. Dějová tajemství stále nejsou známa a my doufáme, že tomu tak zůstane až do premiéry. Ve finále Skywalkerovy ságy se může stát cokoliv a je tedy zbytečné dělat předčasné závěry. 

Epizodu IX zrežíroval J. J. Abrams (The Force Awakens, Star Trek). Scénář napsal společně s Chrisem Terrinem (Argo, BvS). Premiéra se uskuteční 19. prosince 2019. Pro více informací o Star Wars: Episode IX klikej sem. Rozbor prvního traileru najdeš zde.

Rey ovláda duálny svetelný meč! V novom traileri pre Star Wars: Episode IX z nej šíri temná sila
Rey ovláda duálny svetelný meč! V novom traileri pre Star Wars: Episode IX z nej šíri temná sila Zdroj: Disney/Lucasfilm
Domů
Sdílet
Diskuse