Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. srpna 2019 12:55
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Poslední série Mr. Robot se naplno odhaluje v tajemném traileru. Kdy se dočkáme premiéry?

Poslední série Mr. Robot se naplno odhaluje v tajemném traileru. Kdy se dočkáme premiéry?
Zdroj: USA Network
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Fanoušky seriálu čeká posledních 13 epizod.

Oscarový Rami Malek (Bohemian Rhapsody) se ve vánočně laděném traileru k 4. sérii připravuje na závěr své hackerské revoluce. V recenzi k předešlé sérii náš kolega z redakce nešetřil chválou a s potěšením jí udělil plné hodnocení, a tak se již na várku nových epizod společně s ním mimořádně těšíme.

Elliot Alderson (Rami Malek) se k divákům podle upoutávky dostane již 6. října 2019. 4. série je sice poslední, ale zároveň i nejdelší. Tvůrci si pro nás tentokrát totiž připravili až 13 epizod.

Ve finále bude pokračovat Elliottův boj (i spolupráce) s jeho alter egem jménem Mr. Robot (Christian Slater). Ten ho upozorňuje na to, že cesta, kterou se Elliot vydal, nemá konec. Hlavní hrdina si však uvědomuje, že návrat zpět je už nemožný. Trailer nás svou mrazivou atmosférou zchladil i v průběhu teplých letních dnů a ukázal nám, že Elliotova cesta bude ještě pořádně náročná.

Z méně známého projektu Mr. Robot se za krátkou dobu stal velký hit s množstvím věrných fanoušků. Ukončení seriálu po čtyřech sériích proto nemusí potěšit úplně každého, ale je určitě lepší, když tvůrci skončí v nejlepším, než kdyby měli seriál natahovat a výrazně snižovat jeho kvalitu (příkladů jako Živí mrtví či Lost bychom našli opravdu hodně).

Mr. Robot s Ramim Malekom sa blíži do finále a odhaľuje dátum premiéry
Mr. Robot s Ramim Malekom sa blíži do finále a odhaľuje dátum premiéry Zdroj: USA Network
Domů
Sdílet
Diskuse