Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. srpna 2019 11:37
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Rozhněvaná Billie Eilish vynadala magazínu, který z ní na titulce udělal nahého plešatého robota

HUDBA
Uložit Uložené

Německý časopis Nylon zobrazil na titulce svého magazínu zpěvačku v upravené verzi, která se jí v žádném případě nelíbila. Distancuje se od ní i americký vydavatel časopisu.

Billie Eilish se už díky svým úspěchům dostala na několik předních stran známých časopisů, aktuálně však zažila i negativní zkušenost, přitom by to mohlo dopadnout mnohem lépe, kdyby se realizace neudála bez jejího vědomí. Německý vydavatel magazínu Nylon ji totiž na své titulce zobrazil bez trička a vlasů v robotické verzi.

To se jí samozřejmě nelíbilo a v diskusi pod již vymazaným instagramovým příspěvkem samotného časopisu velmi jasně a v bodech vysvětlila i své důvody.

Doporučeno
Falešné vstupenky a přespávání před O2 arenou kvůli nejlepším místům. Jak Billie Eilish rozplakala tisíce českých fanousků? Falešné vstupenky a přespávání před O2 arenou kvůli nejlepším místům. Jak Billie Eilish rozplakala tisíce českých fanousků? 22. srpna 2019 13:58

Prozradila, že ji Nylon nikdy nekontaktoval a ona ani nikdo z jejích týmu neměl ponětí o tom, že mají v plánu zveřejnit tuto grafiku. Zadruhé si myslí, že to ani není její reálný obrázek a problémem je také to, že sama neměla možnost vložit se do tvorby kreativně. Nejvíce jí však vadí, že ji zobrazili bez trička i přesto, že jí je teprve 17 let a že jí odstranili vlasy. 

Na situaci reagoval i samotný vydavatel, který tvrdí, že cílem nebylo zpěvačku zesměšnit. Dříve chtěli ocenit její vliv a důvod, proč ji zobrazili jako robota je, že jde o sérii, kde vzdávají poctu umělcům z digitální doby. 

Uznávaný americký časopis Nylon jen dodal, že jde o separátní společnost, s německou firmou nic nemá a s tímto nápadem se neztotožňuje.

Doporučeno
Billie Eilish před 18 tisíci Čechy a Slováky potvrdila pozici nejrychleji stoupající hvězdy na světě (Fotoreport) Billie Eilish před 18 tisíci Čechy a Slováky potvrdila pozici nejrychleji stoupající hvězdy na světě (Fotoreport) 21. srpna 2019 18:05
Domů
Sdílet
Diskuse