Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. září 2019 14:49
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Billie Eilish zpívá skladby od Miley Cyrus, P!nk, Justina Biebera a Nicki Minaj. Jaký je její hudební přehled?

HUDBA
Uložit Uložené

Mladá zpěvačka přijala pozvání do show magazínu Elle, v jehož rámci bylo její úlohou zazpívat skladbu obsahující předem zadané slovo.

 

Billie Eilish je aktuálně hvězdou amerického vydání magazínu Elle, kde obsadila i titulku. Zároveň poskytla další velmi upřímný rozhovor, kde se rozpovídala i o tom, že má po dovršení dospělosti v plánu změnit způsob oblékání. Chce více ukazovat své tělo a přednosti, více se fanoušci dozvědí v prosinci.

Kromě interview Billie s Elle natočila i video v rámci známého formátu, kde je úkolem zpěváků zazpívat první skladbu, na kterou si vzpomenou při vyslovení jednoho slova.

17letá popová hvězda tak opět celému světu dokázala, že jí nedělá problém bez přípravy zazpívat skladby od The Weeknda, P!nk, H.E.R., Radiohead a mnoha dalších. Dozvíš se také, které slovo jí dělalo velký problém, i když se nachází v skoro každé písničce. Samozřejmě, v některých případech si vzpomněla i na své vlastní populární skladby, více se už však dozvíš v samotném videu.

Doporučeno
Falešné vstupenky a přespávání před O2 arenou kvůli nejlepším místům. Jak Billie Eilish rozplakala tisíce českých fanousků? Falešné vstupenky a přespávání před O2 arenou kvůli nejlepším místům. Jak Billie Eilish rozplakala tisíce českých fanousků? 22. srpna 2019 13:58
Domů
Sdílet
Diskuse