Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. září 2019 8:45
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Ariana Grande se dočkala odpovědi od obchodu, který chtěl ušetřit na její dvojnici

HUDBA
Uložit Uložené

Retailový prodejce tvrdí, že s týmem populární zpěvačky v posledních dvou letech komunikoval, události komentovat nebude a doufá, že ještě navážou spolupráci.

Tým právníků Ariany Grande podal před pár dny žalobu na módní obchod Forever 21 za to, že v kampani v úvodu roku 2019 použil její dvojnici a také zkopíroval grafickou identitu. Dohromady mělo jít až o 30 fotografií, které porušovaly autorská práva a ochranné známky populární zpěvačky, za což jí zástupci žádají od retailového prodejce 10 milionů dolarů.

Tento případ by byl vyhrocený o trochu méně, kdyby se v prosinci management Ariany se společností Forever 21 nesetkal a nejednal o podmínkách spolupráce. Ta se nakonec podle dostupných informací neuskutečnila kvůli vysoké částce, kterou za propagaci Grande žádala. 

Nyní jsme se dočkali i oficiálního stanoviska od samotného prodejce oblečení, který zveřejnil portál Today.

Forever 21 zatím nebude komentovat probíhající vyšetřování. Společnost tvrdí, že jsou velkým podporovatelem Ariany Grande a zároveň pracovali s její licenční firmou během posledních dvou let. Doufají, že se najde rozumné vysvětlení a v budoucnu budou se zpěvačkou spolupracovat.

Doporučeno
Ariana Grande žaluje obchod s oblečením o 10 milionů za použití dvojnice v kampani poté, co odmítla spolupráci Ariana Grande žaluje obchod s oblečením o 10 milionů za použití dvojnice v kampani poté, co odmítla spolupráci 4. září 2019 9:48
Domů
Sdílet
Diskuse