Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. září 2019 13:06
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Hulk vs. Wolverine? Marvel chce údajně představit Logana v MCU v komiksovém souboji desetiletí

Hulk vs. Wolverine? Marvel chce údajně představit Logana v MCU v komiksovém souboji desetiletí
Zdroj: Marvel Studios/Marvel Comics
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Ideální způsob, jak v MCU představit Wolverina.

Ještě před pár lety by to bylo nemožné. Marvel stále nevlastní práva na sólové filmy pro Hulka, a tak ho může používat pouze ve filmech jiných postav (jako Avengers či Thor). Práva na Wolverina a zbývající mutanty také získali teprve nedávno, a tak mohou konečně přinést na plátna kin crossover, po kterém touží každý jeden fanoušek komiksů a MCU. Jen je škoda, že to už nebude s Hughem Jackmanem v hlavní roli.

Nejnovější spekulace hovoří o tom, že tito dva se setkají ve filmu a budou proti sobě bojovat. Wolverine vs Hulk je oblíbené crossoverové téma a nabídlo už množství skvělých soubojů a dějových linek. A dává smysl i v MCU. Marvel tak dostane příležitost odsunout Professora Hulka a znovu vrátit na piedestal klasického Hulka. Ten by mohl znovu převzít velení ve chvíli, kdy by ho Logan dohnal do extrémů.

V každém případě, takový film je ještě několik let v nedohlednu. I proto věříme, že Hulka uvidíme ještě dříve. Ideálně v She-Hulk sérii z dílny Disney+ a také v nějaké další týmovce. Současná verze Hulka by se tak mohla ukázat ještě 2-3krát, než by se zase vše vrátilo do normálu.

Film by se nejmenoval Wolverine vs. Hulk, neboť ho Marvel nemůže použít v názvu, ale to by nebyl velký problém. A možná se nakonec dohodnou a Universal povolí. Zda jde o spekulaci, prázdné dohady nebo Feige skutečně plánuje něco podobného, se dozvíme až za pár let. X-Meni se v MCU s největší pravděpodobností i tak neocitnou dříve než ve Fázi 6.

Domů
Sdílet
Diskuse