Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. září 2019 16:55
Čas čtení 0:00
Vl Mi

Sdílené elektrické koloběžky v Bratislavě končí, vydržely dva měsíce. Společnost ale slibuje, že se služba vrátí

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Uvidíme, co se podaří vymyslet.

Společnost Mint, která provozovala službu elektrických koloběžek, uživatelům dnes podvečer poslala mail, že končí. Ne však natrvalo, prý jen skončila testovací fáze a oni potřebují čas, promyslet si, jak dál.

Důvod není zcela jasný. „Chceme si Vaše nápady a postřehy opravdu dopodrobna analyzovat, před tím, než se je pokusíme zapracovat do našeho systému. Pointou tedy zůstává, že Vám chceme přinést platformu, kterou od nás reálně chcete,“ píší. Testovací provoz ukončili 8. září a momentálně prý budou pracovat na nových vlastnostech a celkovém lepším rozhraní pro uživatele.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa MintBike (@mint_bike),

Není jasné, kdy se koloběžky opět vrátí, ale na konci mailu píší, že máme vydržet pár chladných měsíců. Kdoví, proč testování skončilo tak brzy. Začátek koloběžek však nebyl v Bratislavě nejšťastnější, když jich polovinu ukradli hned první týden. „Všechny naše koloběžky jsou vybaveny bezpečnostním systémem, díky němuž víme přesně v čase určit, kde se naše koloběžky nacházejí. Dokonce i to, zda je koloběžka zaparkovaná, spadlá, opřená o něco a podobně,“ psali začátkem srpna na sociální síti.

Domů
Sdílet
Diskuse