Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. září 2019 9:46
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Zkrvavený Tyson Fury si odnáší další cennou výhru. Zdolal dosud neporaženého Wallina

SPORT
Uložit Uložené

Tyson Fury si i po návratu do profesionálního boxu stále drží pozici neporaženého bojovníka.

31letý britský profesionální boxer vstupoval do nočního zápasu s bilancí 28 vítězství a jednou remízou, jeho soupeř Otto Wallin také ještě nikdy nepocítil chuť porážky. Bylo jasné, že se v Las Vegas odehraje velmi atraktivní zápas těžké váhové kategorie.

Fury si nakonec odnesl vítězství po 12 náročných kolech jednomyslným rozhodnutím, a to i přesto, že v úvodu utrpěl nepříjemné tržné zranění nad pravým okem. Velká rána mu po celou dobu krvácela, Tyson však dokázal, že mu nedělají problémy ani ztížené podmínky. Jeho aktuální skóre 29-0-1 mluví za všechno, nemluvě o životním příběhu, který se za kariérou Brita skrývá.

Doporučeno
Tyson Fury: Příběh neporaženého boxera, který deprese řešil kokainem a alkoholem Tyson Fury: Příběh neporaženého boxera, který deprese řešil kokainem a alkoholem 16. června 2019 19:09

Po zápase se ještě Otto Wallin vyjádřil i k tržné ráně, která mu mohla pomoci dotáhnout zápas do vítězného konce. Otevřeně říká, že byl šťastný z poranění svého soupeře: „Snažil jsem se zasáhnout ho ještě víc. Věděl jsem, že to byla moje pěst, která ho poranila. Byl jsem šťastný, přál jsem si, abych mohl na toto místo ještě více zatlačit,“ prozrazuje Fury soupeř podle The Guardian.

Domů
Sdílet
Diskuse