Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. září 2019 21:01
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

V novém hororu od Stephena Kinga uvíznou lidé v poli vysoké trávy. Má vlastní mysl a nehodlá své zajatce pustit živé

V novém hororu od Stephena Kinga uvíznou lidé v poli vysoké trávy. Má vlastní mysl a nehodlá své zajatce pustit živé
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

In the Tall Grass přichází s prvním trailerem.

S horory od Stephena Kinga se za poslední roky roztrhl pytel. Samotného Kinga to nesmírně těší, protože si takto více než slušně vydělává. Některé z těchto počinů se vydařily (It, Gerald's Game, 1922), jiné jsou zase zbytečné jednohubky (Cell, Pet Semetary...). Těžko říct, do které kategorie se zařadí In the Tall Grass, něco nám ale říká, že velké šance na tu první nemá.

Trailer nás seznamuje s hned několika lidmi. Všichni se ztratili na poli ve vysoké trávě. I přesto, že se slyší, nejsou schopni najít toho druhého. Ztracených duší přibývá, pole má své vlastní úmysly a zdá se, že i rozum.

Snímek je součástí říjnové hororové vlny na Netflixu. Od září do konce října spustí množství filmů a seriálů zaměřených právě na tento žánr. In the Tall Grass natočil Vincenzo Natali (Splice) a herecky se v něm představí Harrison Gilbertson, Laysia De Oliveria, Avery Whitted, Will Bule Jr., Rachel Wilson a Patrick Wilson (The Conjuring, Aquaman). Film bude na Netflixu dostupný 4. října.

V novom horore od Stephena Kinga uviaznu ľudia v poli vysokej trávy. Má vlastnú myseľ a nehodlá svojich zajatcov pustiť živých
V novom horore od Stephena Kinga uviaznu ľudia v poli vysokej trávy. Má vlastnú myseľ a nehodlá svojich zajatcov pustiť živých Zdroj: Netflix
Domů
Sdílet
Diskuse