Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. září 2019 22:03
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Ragnar z Vikingů bojuje se svou jednotkou proti 20násobné přesile vojáků Vietkongu. Připrav se na mrazivé válečné drama

Ragnar z Vikingů bojuje se svou jednotkou proti 20násobné přesile vojáků Vietkongu. Připrav se na mrazivé válečné drama
Zdroj: Transmission Films
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Travis Fimmel ve snímku Danger Close povede skupinu vojáků, která musí v průběhu války ve Vietnamu zápasit o přežití.

Filmy z období vietnamské války nejsou pro milovníky tohoto žánru novinkou. V žádném z nich si však ještě dosud nezahrál charismatický představitel slavného vikinga Ragnara Lothbroka. Ten se ve válečném dramatu Danger Close převtělí do postavy majora Harryho Smithe velícího přibližně stovce nezkušených vojáků z Austrálie a Nového Zélandu.

Jejich protivníkem budou draví bojovníci vietnamského Vietkongu, kteří se proti skupině majora Smithe postaví ve více než 20násobné přesile. Film je natočen podle bitvy s názvem Battle of Long Tan, jejíž výsledek si můžeš velmi snadno vyhledat i na Googlu. Nebo se zkus nechat překvapit a raději si prohlédni akcí nabitý trailer.

O režii filmu se postaral Kriv Stenders (Red Dog) a scénář napsal Stuart Beattie. Kromě Travise Fimmela uvidíš ve snímku herce jako Luke Bracey, Daniel Webber, Alexander England, Aaron Glenane, Nicholas Hamilton, Myles Pollard, Matt Dordan, Anthony Hayes či Richard Roxburgh.

Diváci v Austrálii mohli v kinech Danger Close sledovat již od 8. srpna 2019. Slovenská a česká premiéra nebyla zatím určena. Na IMDb se snímek při 768 hodnoceních drží na slušných 8,2/10, zatímco na Rotten Tomatoes má od kritiků průměrný rating 6/10. Dáš mu šanci?

Ragnar z Vikingov bude so svojou jednotkou bojovať proti vyše 20-násobnej presile vojakov Vietkongu
Ragnar z Vikingov bude so svojou jednotkou bojovať proti vyše 20-násobnej presile vojakov Vietkongu Zdroj: Transmission Films
Domů
Sdílet
Diskuse