Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. září 2019 17:30
Čas čtení 0:00
Vl Mi

Zábavné, epické i dramatické, prostě mistrovské dílo. První reakce na očekávanou pecku The Irishman nešetří chválou

Zábavné, epické i dramatické, prostě mistrovské dílo. První reakce na očekávanou pecku The Irishman nešetří chválou
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Scorsese, De Niro, Pesci a Al Pacino na sebe strhli nevídanou pozornost.

V posledních dnech jsme ti přinesli hned dva články, které ti představují nový film zkušeného režiséra Martina Scorseseho. The Irishman je příběh o nájemném vrahovi Franku Sheeranovi, který zabil více než 25 lidí. Toho si zahraje Robert De Niro a ve filmu ho uvidíme i mladého, za což vděčíme počítačovým efektům.

Sheeran se zaplete do zmizení Jimmyho Hoffy (Al Pacino) a ve filmu uvidíme i herce Joe Pesciho. Už skvělá sestava nám napovídá, že to bude film špičkové úrovně. No a podle prvních reakcí to vypadá tak, že se máme opravdu na co těšit.

„Trojice herců je přesně tak dobrá, jak jsme doufali,“ napsal Perri Nemiroff z Collideru. „Irishman je skvělá gangsterka jako stvořená pro De Nira, Pacina a Pesciho. Film je dlouhý, ale nikdy není nudný,“ napsal filmový kritik Kevin L. Lee, který píše pro Film Inquiry.

„Irishman je mistrovské dílo. Zábavné, epické a především melancholické. Je to Scorseseho postoj ke stárnutí, dědictví a úmrtnosti. Na konci jsem se možná neudržel,“ napsal filmový kritik Chris Evangelista. „Klasický Scorseseho film. Má všechno, co chcete a o něco více. Skvělá práce De Nira, Pesciho a křičící Al Pacino je vrchol filmu,“ napsal kritik Brett Arnold.

„Syrové a temné vtipné představení je vyvrcholením Scorseseho tvorby, pozdější kariérní triumf,“ píše kritik Brent Goldman. „Pacino otevře ústa a spolkne to celé jako krajta, který žere gazelu. Berseker mód,“ napsal kritik na volné noze Charles Bramesco, který píše pro Guardian či Vulture. Na film čekáme už dlouhé měsíce a po podobných slovech je to až k nevydržení. Co ty? Těšíš se na klasickou gangsterku plnou zvučných jmen?

Domů
Sdílet
Diskuse