Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. října 2019 16:40
Čas čtení 0:00
Vl Mi

Na Facebooku vynadal Gretě Thunberg, následně asistenta italského fotbalového trenéra vyrazili z klubu

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

V roce 2019 si prostě musíš dávat pozor na to, co psát na internetu.

Internet je stále místo, kde se lidé pod rouškou anonymity chovají jako bez zábran. Vybíjejí si vztek, šíří nesmysly, jednoduše dělají všechny ty věci, které si v reálném životě nedovolí. Vědí totiž, že pokud by podobné názory či přesvědčení komunikovali na internetu pod svým jménem, mohlo by to dopadnout velmi, velmi špatně.

Doporučeno
Leze ti už Greta Thunberg na nervy? Vznikla linka důvěry, kde si můžeš na mladou aktivistku stěžovat Leze ti už Greta Thunberg na nervy? Vznikla linka důvěry, kde si můžeš na mladou aktivistku stěžovat 1. října 2019 23:55

Jsou však i lidé, kteří to sem tam risknou a napíšou něco, co je maximálně nevhodné. Momentálně se o tom přesvědčil Tommaso Casali, který je asistentem trenéra klubu Grosseto v Serii D, píše Fox News. Vulgárně se vyjadřoval na adresu 16leté švédské aktivistky Grety Thunberg na Facebooku. „Ta p***! 16letá dívka může snést podobné útoky, je ve správném věku,“ napsal. Následně příspěvek smazal.

Doporučeno
Syn brazilského prezidenta sdílel falešnou fotku Grety, jak obědvá před africkými dětmi. Navíc lhal, že je financována Sorosem Syn brazilského prezidenta sdílel falešnou fotku Grety, jak obědvá před africkými dětmi. Navíc lhal, že je financována Sorosem 28. září 2019 10:12

Internet ale nezapomíná a jeho vyjádření ho doběhla. Casaliniho okamžitě propustili z funkce. Oficiální vyjádření klubu zní, že jeho názory nejsou v souladu s klubovým přesvědčením, což jsou především morální hodnoty.

Domů
Sdílet
Diskuse