Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. října 2019 15:19
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Balenciaga představila kožené kabelky s motivem Hello Kitty pro muže

MÓDA BALENCIAGA
Uložit Uložené

Extravagantní kousky se s velkou pravděpodobností v našich končinách nesetkají s pochopením.

Populární high fashion módní značka Balenciaga představila před pár dny svou kolekci pro období jaro/léto 2020.

Cílem podobných událostí je vždy vzbudit zájem a diskusi, zároveň je neodmyslitelnou součástí i honosná přehlídka. Tentokrát značka španělského zakladatele se sídlem v Paříži přichází s netradičním spirálovitým molem, které je inspirováno Evropským parlamentem.

Doporučeno
Karel Gott se ukázal v raperském outfitu od Balenciaga, Vetements a Versace v celkové hodnotě přes 110 000 korun Karel Gott se ukázal v raperském outfitu od Balenciaga, Vetements a Versace v celkové hodnotě přes 110 000 korun 18. května 2019 14:37

To, co veřejnost zajímá nejvíce, jsou však samotné módní kousky, přičemž jsme se opět dočkali extravagance v podobě střihů i použitých barev a materiálů.

Největší diskusi vyvolaly výrazné kožené kabelky s populárním motivem Hello Kitty, které však nepředváděly ženské modelky, ale muži. Doplňku nechybí ikonická červená mašle ani uši, kolaboraci už oficiálně potvrdil i evropský profil reprezentující japonskou kreslenou postavičku.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Hello Kitty (@hellokittyeu),

Cena produktů ve třech barevných provedeních – růžové, bílé a černé – zatím známá není, vzhledem k běžné hodnotě Balenciaga kabelek by však měla převyšovat 35 000 korun. Výstřední kousek se na základě komentářů zatím setkává s pochopením, pravděpodobně se však nestane, že bys potkal Čecha, který se s ním prochází po ulici.

 

Domů
Sdílet
Diskuse