Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. května 2019 14:37
Čas čtení 0:00
Vladimír Baško

Karel Gott se ukázal v raperském outfitu od Balenciaga, Vetements a Versace v celkové hodnotě přes 110 000 korun

MÓDA BALENCIAGA KAREL GOTT
Uložit Uložené

Božský Kája se na jeden z koncertů Leoše Mareše v O2 areně přichystal skutečně svědomitě.

Včera se odehrál v pořadí druhý z trojice koncertů Leoše Mareše v 02 areně, který si fanoušci domácí kultury budou určitě pamatovat ještě velmi dlouho. Stejně jako asistující Karel Gott. Ten se kromě svého božského hlasu blýskl i skutečně nezapomenutelným outfitem, jaký bychom spíše očekávali u jeho mnohem mladších kolegů z branže.

Ve spolupráci s pražským obchodem s luxusním oblečením The Brands vystoupil v kouscích od Balenciaga, Vetements a Versace. Jeho outfit sestával z džínové bundy s graffiti tématikou od Balenciaga (~41 000 Kč), mikině od Vetements (~20 000 Kč) a teplákách od stejné značky (~18 000 Kč).

Na nohou měl obuté tenisky Chain Reaction od Versace (~20 000 Kč) a stajlista mu neodpustil ani vyflexený přívěsek s charakteristickou medúzou od stejné luxusní značky (~13 000 Kč). Světový look, jaký mu mohou závidět i američtí rapeři, vyšel Božského Káju dohromady na více než 110 000 Kč.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Karel Gott (@officialkarelgott) on

Domů
Sdílet
Diskuse