Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. října 2019 16:19
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Kanye West avizuje další datum vydání křesťanského projektu Jesus is King. Ve stejný den přijde do kin raperův film pro věřící

HUDBA
Uložit Uložené

Kanye si udělal z přesouvání projektů zálibu, a tak bychom si pravděpodobně neměli dělat žádné velké naděje.

Kanye West je sice geniálním hudebníkem, jeho nevyzpytatelnost však dokáže dohnat fanoušky k šílenství. Například když potřetí v září nesplnil slib s vydáním projektu Jesus is King a jeho fanoušci se vyřádili pod fotku Kim Kardashian tak, že ji byla nucena smazat.

Aktuálně se přímo od fanoušků dozvídáme o dalším avizovaném datu, kdy by měl gospelový projekt postavený na křesťanské víře rapera spatřit světlo světa. Kanye West údajně naplánoval vydání alba na 25. října a jde zatím o nejpravděpodobnější ze všech avizovaných termínů.

Doporučeno
Svět si utahuje z nových běžeckých Crocsů Kanyeho Westa. Lidé generují nechápavé statusy a vtipné reakční obrázky Svět si utahuje z nových běžeckých Crocsů Kanyeho Westa. Lidé generují nechápavé statusy a vtipné reakční obrázky 13. září 2019 8:48

Ve stejný den se totiž do IMAX kin dostane stejnojmenný film Jesus is King, který by měl fanouškům i vizuálně přiblížit zásadní změnu v životě interpreta. Zároveň je to pátek, kdy na streamovacích službách vycházejí všechna zámořská alba.

Opět platí, že fanoušci nemají absolutně žádný důvod Kanyemu věřit náhodná data, protože i loňský YANDHI dokonce dotáhl do fáze, kdy napříč Amerikou zveřejnil i bannery v ulicích a v konečném důsledku jsme o něm už nikdy neslyšeli.

Domů
Sdílet
Diskuse