Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. října 2019 13:04
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Nicki Minaj čelí další žalobě. Údajně nevrátila drahé oblečení za desetitisíce, které si půjčila

HUDBA
Uložit Uložené

Raperka má opět problém se svým bývalým zaměstnancem. Její stylista tvrdí, že nebyla ochotna vrátit do půjčovny drahé oblečení.

Nicki Minaj po katastrofálním posledním roce své kariéry nakonec oznámila, že s tvorbou definitivně končí, pravděpodobně však o ní ještě nějaký čas uslyšíme. Akutálně se ale opět dostala do kontroverze a už asi nikoho nepřekvapí, že jde o další žalobu. Po její kadeřnici se tentokrát na právníky a soudy obrací stylista, který měl, podle všeho, na starosti její outfity kolem roku 2017. 

Stylista tvrdí, že na své jméno pro raperku půjčil oblečení luxusních značek za 74 tisíc dolarů, ona ho ale odmítla vrátit, a tak musel náklady proplatit. Podle HNHH podal Maher Jridi žalobu a kromě proplacení vysokého účtu uvádí, že mu Nicki Minaj způsobila emocionální újmu.

Doporučeno
Nicki Minaj oznámila definitivní konec rapové kariéry Nicki Minaj oznámila definitivní konec rapové kariéry 5. září 2019 20:54

Populární interpretka reaguje protižalobou, v níž tvrdí, že ve skutečnosti zaplatila ještě o 12 tisíc více, než měla a peníze jí nikdy nebyly vráceny. Taktéž se ohradila i vůči obviněním, že by oblečení nevrátila. Kromě samotného sporu se ještě právníci hádají i kvůli tomu, zda může Nicki Minaj vypovídat prostřednictvím videa, což ale žalobci považují za nevhodné a údajně by nemělo být raperce povoleno mít tuto výhodu jen proto, že je celebrita. 

Výsledku bychom se mohli dočkat už za pár dní, s přihlédnutím ke skutečnosti, že měla Nicki Minaj v posledních měsících problém s velkou částí svého týmu včetně managementu, který nakonec i vyhodila, to ještě možná bude zajímavé. 

Nicki přilévá do ohně při každé možné příležitosti, před pár dny si například z nevysvětlitelných důvodů vymyslela, že má hotovou skladbu a videoklip s Adele. Nakonec se přiznala, že to není pravda a jako bonus se vysmála každému, kdo jí uvěřil. Zároveň se momentálně zaměřuje na spolupráci s designérskou značkou Fendi, kterou podle dostupných informací žaloba od stylisty nijak neodradila.

Doporučeno
Nicki Minaj si vymyslela příběh o tom, že má klip s Adele. Své fanoušky oklamala, jeden na ni chtěl zavolat policii Nicki Minaj si vymyslela příběh o tom, že má klip s Adele. Své fanoušky oklamala, jeden na ni chtěl zavolat policii 18. října 2019 16:13
Domů
Sdílet
Diskuse