Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. října 2019 13:11
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

6ix9ine zaplatí za nepřetržitou ochranku miliony dolarů. Kolik ho bude stát každý den po boku ozbrojených goril?

HUDBA
Uložit Uložené

Společnosti poskytující tyto služby odpověděly, kolik by si řekly, kdyby za nimi někdo přišel s požadavkem na nepřetržitou ochranku.

Už za necelé dva měsíce se 6ix9ine s velkou pravděpodobností dostane na svobodu. Rozhodovat se o tom bude 17. prosince 2019, duhový raper ale už podepsal 10milionovou smlouvu a podle dostupných zdrojů nakupuje beaty, což by mohlo značit, že se opravdu chystá naplno rozjet hudební kariéru.

Sám se nechal slyšet, že chce být po propuštění ještě slavnější a nebojí se, že by ho chtěl někdo za udání celého gangu zabít, protože se podle něj na všechno postupně zapomene.

To je důvod, proč odmítl nastoupit do programu na ochranu svědků. Jeho plán, jak se ochránit před členy gangů a každým, kdo může mít zájem na jeho likvidaci, je jednoznačný – zaplatí si nepřetržitou ochranku. V této souvislosti se portál Complex rozhodl oslovit několik amerických společnosti poskytujících osobní ochranu, aby zkusily odhadnout, kolik Tekashi za tyto služby zaplatí.

Doporučeno
Nikdy nebylo jasnější, že se Tekashi dostane na svobodu. Soud potvrdil, že jeho únos nebyl fingovaný, raper naplnil slib pro FBI Nikdy nebylo jasnější, že se Tekashi dostane na svobodu. Soud potvrdil, že jeho únos nebyl fingovaný, raper naplnil slib pro FBI 4. října 2019 14:52

Zástupcům firem v rámci rozhovorů neřekli, že se ptají kvůli duhovému raperovi, jednotliví šéfové se shodli, že jde o velmi individuální službu. Záleží, nakolik je osoba ohrožena, kvůli čemu ochranu potřebuje, jak velká je její rodina, i v jak velkém domě bydlí.

Není vyloučeno, že by risk dokonce nebyly ochotné podstoupit. Některé však disponují i zbraněmi, neprůstřelnými vestami a vybavením, které dokáže ochránit před ozbrojenými útoky. 

Společnost Nationwide Security Service by za ochranu pro Tekashiho 6ix9ine chtěla přibližně 1,1 milionu dolarů (přibližně 28 milionů korun) v případě, že by byla ochotna podstoupit riziko. Jiná bezpečnostní služba Arrow odhaduje náklady na přibližně 1,2 milionu (zhruba 30,7 milionu korun). Údajně existují i jiné cesty, jak se může raper ochránit, ty jsou však méně legální, například trénovaní agenti v utajení. Šéf jedné ze společnosti vyjádřil v souvislosti s Tekashim znepokojení, že pokud by na něj někdo v budoucnu zaútočil, o život mohou přijít i nevinní lidé.

Doporučeno
6ix9ine údajně z vězení podepsal spolupráci s vydavatelstvím za 10 milionů dolarů. Prý už začal nakupovat beaty 6ix9ine údajně z vězení podepsal spolupráci s vydavatelstvím za 10 milionů dolarů. Prý už začal nakupovat beaty 10. října 2019 21:20
Domů
Sdílet
Diskuse