Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. října 2019 16:02
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Cardi B: Ženským raperkám jsem dala naději, díky mně se o ně zajímají mužští interpreti

HUDBA
Uložit Uložené

Americká raperka vysvětluje svá slova, když řekla, že vyšlapala cestu všem ostatním raperkám.

V současnosti neexistuje ženská raperka, jejíž hudební kariéra by se těšila větší pozornosti, než je tomu v případě Cardi B. Ve své kategorii se jí podařilo získat všechny prestižní ceny a aktuálně pracuje na dalším albu, které s velkou pravděpodobností bude zdobit první místa žebříčků.

Doporučeno
Cardi B odpovídá Tekashimu na obvinění ohledně členství v nebezpečném gangu: Nevím, kdo je tento muž Cardi B odpovídá Tekashimu na obvinění ohledně členství v nebezpečném gangu: Nevím, kdo je tento muž 21. září 2019 12:12

Má tedy pochopitelně velkou zásluhu na tom, že veřejnost vnímá rapový žánr v souvislosti se ženami mnohem příznivěji a nedávno v jednom rozhovoru stručně konstatovala, že ženám vyšlapala cestu k úspěchu. Aby nebyla její slova pochopena nesprávně, rozhodla se je dovysvětlit na sociální síti.

Myslela to totiž tak, že díky ní i mužští rapeři pochopili, že má cenu spolupracovat se ženskými raperkami a brát je jako plnohodnotnou součást hudebního průmyslu. Po jejím příchodu začala i vydavatelství brát vážněji rap, který i textově produkují ženy a také si za svou tvorbu podle Cardi B díky jejím zásluhám mohou žádat peníze.

Domů
Sdílet
Diskuse