Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. října 2019 17:16
Čas čtení 0:00
Alexandra Murajdová

Šoférka náhodou vbehla do cesty Jeepu, ktorý šiel cez cestu vysokou rýchlosťou na červenú. Zachránila tak život celej rodiny

NEWS
Uložit Uložené

Jeep, ktorý sa na rodinu rútil vôbec nevidela, no je šťastná, že bola v správnom čase na správnom mieste.

Žena v americkom Phoenixe svojim autom vbehla do cesty Jeepu, ktorý šiel vo vysokej rýchlosti na červenú. Pravdepodobne tým zachránila život páru, ktorý prechádzal cez prechod a tlačil kočík so svojim dieťaťom.

Americká polícia v stredu uverejnila nahrávku, ktorá zachytila haváriu, pri ktorej boli v poslednej sekunde zachránené tri životy. Polícia v príspevku hovorí, že 27-ročná žena, ktorá šoférovala Chevy Cruze sedan bola v správnom čase na správnom mieste, ako strážny anjel. Shannon Vivar a jej rodina boli neskôr prevezení do nemocnice.

Vo videu môžeš vidieť Jeep, ktorý ide vysokou rýchlosťou aj napriek tomu, že na semafore svieti červená. Shannon v poslednej sekunde vletela do cesty Jeepu, čím mu zablokovala prístup k páru s kočiarom, kde mali svojho 11 mesačného syna. Tí po zrážke v bezpečí prebehli na druhú stranu cesty.

 

Po havárii sa vodič Jeepu a jeho spolu sediaca pokúsili z miesta ujsť. Človek, ktorý celý incident videl vyrazil za nimi a vodič Jeepu, Ernesto Otanez Oveso mu začal nožom bodať do dverí auta. V jeho aute polícia neskôr našla aj strelnú zbraň.

„Vôbec to nebol mojim zámerom,“ hovorí Shannon: „Ale keď sa na video pozerám teraz, myslím, že to tak malo byť.“ Dodáva, že sa necíti ako hrdinka, pretože Jeep vôbec nevidela, informuje Buzzfeed. Myslí si však, že to je len dobré, pretože ak by ho videla, traja ľudia mohli byť mŕtvi.

Doporučeno
V Bratislavě srazilo auto kluka na přechodu pro chodce. Odhodilo ho daleko od místa nárazu V Bratislavě srazilo auto kluka na přechodu pro chodce. Odhodilo ho daleko od místa nárazu 14. listopadu 2018 14:37

V aute, ktoré zrážke s chodcami zabránilo sedela 27-ročná žena, jej dieťa a jej mama. Hovoria, že aj napriek zraneniam, strachu a tomu, že sú kvôli oprave auta momentálne zadlžení, sú šťastní, že tam vtedy boli. Kvôli drahej oprave auta si založili aj GoFundMe účet, na ktorý im ľudia, ktorí im chcú pomôcť môžu posielať peniaze.

 

Šoférka náhodou vbehla do cesty Jeepu, ktorý šiel cez cestu vysokou rýchlosťou na červenú. Zachránila tak život celej rodiny
Zdroj: www.gofundme.com

Ernesto Otanez Oveso je momentálne zatknutý pre podozrenie z vedenia vozidla pod vplyvom alkoholu, z pokusu o bodnutie svedka na mieste činu a z nelegálneho držania zbrane, uvidela polícia.

Domů
Sdílet
Diskuse