Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. března 2019 6:00
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Režiséři Avengers: Endgame prozradili, že je film už hotový

Režiséři Avengers: Endgame prozradili, že je film už hotový
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Začátek nového pracovního týdne se ani tentokrát neobejde bez pořádné dávky filmových a seriálových novinek.

Vítej u další Snídaně s Filmkultem. I tentokrát jsme si pro tebe připravili nejnovější a nejzajímavější zprávy z posledních dní.

Komiksovka Avengers: Endgame je hotová

Do premiéry sice zbývá ještě více než měsíc, ale díky twitterovému příspěvku režisérské dvojice bratrů Russů víme, že očekávaná komiksovka Avengers: Endgame je už sestříhaná a hotová. V našich kinech ji uvidíme 25. dubna 2019.

Komedie s Davem Bautistou a Kumailem Nanjianim na prvních fotkách

Studio 20th Century Fox zveřejnilo první dvě fotky z komedie Stuber. V ní se seznámíme s Uber řidičem jménem Stu (Kumail Nanjiani), ke kterému nastoupí detektiv Vic (Dave Bautista), který je na stopě sadistickému teroristovi.

Režíruje Michael Dowse (Goon, What If) a kromě zmíněných herců se objeví i Betty Gilpin, Iko Uwais, Joshua Mikel, Amin Joseph, Christine Horn či Scott Lawrence. Premiéra je naplánována na 11. července 2019.

Raňajky
Raňajky Zdroj: 20th Century Fox
Raňajky
Raňajky Zdroj: 20th Century Fox

Cobra Kai vnadí na 2. sérii novou ukázkou

Druhá série seriálu Cobra Kai, který je pokračováním známé filmové série Karate Kid, se představuje debutovým trailerem. A zdá se, že boj mezi Johnnym Lawrencem a Danielem LaRussem teprve začne. Premiéry se dočkáme 24. dubna 2019.

Upírský komediální seriál tě rozesměje v teaserech

Čerstvými ukázkami se připomíná i seriál What We Do in the Shadows, který vychází ze stejnojmenného filmu od dvojice Jemaine Clement a Taika Waititi. Příběh nám představí čtyři spolubydlící upíry a premiéra je naplánována na 27. března 2019. První série bude mít 10 epizod.

Svět Ip Mana rozšíří další bojovka

Filmová série Ip Man se rozroste o další kousek. Master Z: IP Man Legacy se zaměří na muže jménem Cheung Tin Chi (Max Zhang), který se po porážce Ip Manem snaží věnovat svému synovi. Okolnosti ho však opět přivedou k boji.

Režíruje Woo-ping Yuen (Crouching Tiger, Hidden Dragon: Sword of Destiny) a kromě Zhanga si zahraje i Michelle Yeoh, Dave Bautista či Tony Jaa. Americká premiéra je naplánována na 12. dubna 2019.

Režisér Ghost in the Shell si vyhlédl další projekt

Rupert Sanders (Snow White and the Huntsman) natočí snímek The Things They Carried z prostředí války ve Vietnamu. Příběh bude vycházet ze sbírky krátkých příběhů Tima O'Briena, který se jako voják sám objevil ve Vietnamu.

Natáčení by mělo začít již toto léto, a to přímo ve Vietnamu. Za scénářem stojí Scott B. Smith (A Simple Plan).

Raňajky
Raňajky Zdroj: Paramount Pictures
Domů
Sdílet
Diskuse