Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. března 2019 13:19
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Idris Elba je Deadshot! V pokračování Suicide Squad nahradí Willa Smithe

Idris Elba je Deadshot! V pokračování Suicide Squad nahradí Willa Smithe
Zdroj: Warner Bros. Pictures / DCEU
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Celkem slušná náhrada, ne?

Podle nejnovějších informací portálu Variety už nemusíme kvůli odchodu Willa Smithe od role Deadshota ze Suicide Squad truchlit. Jeho osvěžující náhradou bude totiž více než schopný 46letý herec Idris Elba.

Toho diváci mohou znát například jako hlavní postavu z kriminálního seriálu Luther, ale také ze série marvelovek, kde ztvárnil charismatického strážce Asgardu Heimdalla, který byl charakteristický svým obřím mečem. I přes minimum času, kdy se objevoval na scéně, patřil Heimdall mezi mimořádně výrazné hrdiny.

V nejbližší době se Elba divákům předvede v spin-offu Rychle a zběsile s názvem Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw. V něm si, jak už z názvu vyplývá, klíčové role zahrají Dwayne Johnson (Hobbs) a Jason Statham (Shaw). Jejich postavy budou muset ve snímku neshody z minulost hodit za hlavu, protože se jim do cesty postavy zloduch, jehož ztvární právě Idris Elba.

Pokračování první části Sucide Squad od Davida Ayera se režisérsky chopil James Gunn (Guardians of the Galaxy) a mezi hlavními hrdiny jsme mohli opět vidět Deadshota alias Willa Smithe.

Ten musel ale nakonec kvůli plnému pracovnímu programu od filmu odstoupit, a proto potřebovalo studio adekvátní náhradu, kterou se stal Idris Elba. Česká premiéra druhého dílu Suicide Squad je plánována na 5. srpna 2021. Více se o něm dočteš zde.

Anketa:
Bude Elba dobrou náhradou?
Ano
Nechám se překvapit
Ne
Ano
45 %
109 Hlasů
Nechám se překvapit
42 %
100 Hlasů
Ne
13 %
31 Hlasů
Domů
Sdílet
Diskuse