Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. února 2019 5:00
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Chris Hemsworth si zahraje wrestlera Hulka Hogana v životopisném filmu od režiséra Jokera

Chris Hemsworth si zahraje wrestlera Hulka Hogana v životopisném filmu od režiséra Jokera
Zdroj: MGM
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Opět přicházíme s vydatnou dávkou filmových a seriálových zpráv. A znovu je z čeho vybírat.

Vítej u další Snídaně s Filmkultem. I tentokrát jsme si pro tebe připravili nejnovější zprávy ze světa filmu a seriálu, které se v poslední době objevily. Pojďme tedy na to.

Chris Hemsworth si zahraje wrestlera Hulka Hogana 

Chris Hemsworth podle magazínu The Hollywood Reporter ztvární Hulka Hogana v připravovaném životopisu od režiséra Todda Phillipse (The Hangover, War Dogs, Joker). Projekt by se měl zaměřit zejména na Hoganův vzestup. Scénář dostal na starosti Scott Silver (8 Mile, The Fighter).

Chris Hemsworth si zahrá wrestlera Hulka Hogana v biografii od režiséra Jokera
Chris Hemsworth si zahrá wrestlera Hulka Hogana v biografii od režiséra Jokera Zdroj: Marvel Studios

Dwayne Johnson září ve wrestlerské komedii

Společnost MGM zveřejnila finální trailer pro slibné a chválené komediální drama Fighting with My Family, které nám představí neobyčejný životní příběh wrestlerky Sarayi „Paige“ Bevis (Florence Pugh). Za scénářem i režií stojí Stephen Merchant (Cemetery Junction) a kromě Florence si zahraje i Jack Lowden, Dwayne Johnson, Nick Frost, Lena Headey či Vince Vaughn. Snímek si v Amerika odbyl premiéru 14. února 2019.

Seriál The Man in the High Castle skončí 4. sérií

Podle nejnovějších informací bude nadcházející 4. série populárního sci-fi seriálu The Man in the High Castle i tou poslední. Společnost Amazon nás alespoň potěšila krátkým oficiálním teaserem. Čtvrtá série si odbude premiéru letos na podzim.

Woody, Buzz a další hračky se v Toy Story 4 vydávají na misi

Herečka Annie Potts, která v Toy Story dabuje postavu Bo Peep, představila zcela nový klip z animáku Toy Story 4. Ten se soustředí na tzv. operaci bazénová hračka a můžeme v něm vidět, jak Bo Peep, Woody, Buzz a několik dalších hraček spolupracují na svém plánu. Za režií stojí Josh Cooley (kraťasy George & A. J. a Riley's First Date?). Premiéra je u nás naplánována na 8. srpna 2019.

Space Jam 2 se začne natáčet v létě

Hvězda NBA LeBron James, která si v pokračování Space Jam zahraje hlavní roli, potvrdila, že natáčení dvojky by mělo začít již letos v létě. Režie se ujme poměrně neznámý Terence Nance.

Chris Hemsworth si zahrá wrestlera Hulka Hogana v biografii od režiséra Jokera
Chris Hemsworth si zahrá wrestlera Hulka Hogana v biografii od režiséra Jokera Zdroj: Warner Bros.

Nový díl Ghostbusters potěší fanoušky původních filmů

Režisér Jason Reitman, kteří se již připravuje na natáčení dalšího Ghostbusters filmu, v nedávném rozhovoru slíbil, že oddaní fanoušci původních snímků ocení jeho přístup k novému zářezu do série. Prozradil, že se v každém směru snaží využívat originální techniky a chce film natočit tak, jak by ho udělali v 80. letech. Premiéra je momentálně naplánována na 10. července 2020.

Domů
Sdílet
Diskuse