Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. ledna 2019 17:42
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Zoufalý John Wick bojuje na koni proti samurajům na motorkách. První trailer slibuje nejkrvavější díl série

Zoufalý John Wick bojuje na koni proti samurajům na motorkách. První trailer slibuje nejkrvavější díl série
Zdroj: Lionsgate
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Očekávaný snímek John Wick: Chapter 3 – Parabellum se nám po pořádně dlouhém čekání odhalil v debutových záběrech.

Třetí John Wick je pro nás bezpochyby jedním z nejočekávanějších filmů tohoto roku. Keanu Reevese jsme si totiž v titulní roli okamžitě zamilovali, bohatý svět zabijáků nás neomrzel ani po dvou dílech a nálož akce se skvělými choreografiemi soubojů jsou k tomu všemu skvělým bonusem.

Reklamní kampaň nadcházející části však nikam nespěchala, pomalu odhalovala malé drobnosti a občas nás potěšila nějakou tou novou fotkou či informací. Když se však nedávno objevil krásný oficiální plakát (najdeš ho na konci článku) společně s informací o drobné kosmetické úpravě názvu filmu (John Wick: Chapter 3 – Parabellum), začali jsme tušit, že první záběry musí být už skutečně za rohem. A právě ty dnes dorazily.

Co se samotného příběhu týče, ten bude navazovat přímo na závěr předchozího dílu. John Wick je kvůli vraždě na půdě hotelu Continental exkomunikován a nemůže už využívat jeho služby. Na jeho hlavu je navíc vypsán otevřený kontrakt ve výši 14 milionů dolarů, což znamená, že se z něj stal terč pro všechny zabijáky v okolí.

A těch, kteří budou chtít Johnovu hlavu, rozhodně nebude málo, což potvrzuje i přiložená ukázka. John je sám a po krku mu půjde celá plejáda různých vrahů, a to včetně samurajů na motorkách. Spojence však najde v tajemné Sofii (Halle Berry) a jejím mazlíčkovi. Opět to ale bude celé zejména o šťavnaté a krvavé akci, kterou máme na Wickovi tak rádi.

Za režií stojí znovu Chad Stahelski, o scénář se i tentokrát postaral Derek Kolstad (oba John Wick, John Wick: Chapter 2) a kromě Reevese či Halle Berry se ve filmu objeví například Jason Mantzoukas, Ian McShane, Laurence Fishburne či Anjelica Huston.

Premiéra snímku John Wick: Chapter 3 – Parabellum je naplánována na 16. května 2019. Pro více informací klikej sem.

John Wick 3
John Wick 3 Zdroj: Lionsgate
Domů
Sdílet
Diskuse