Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. února 2018 10:44
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

The Walking Dead odhalí svého prvního, kompletně nahého zombíka

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Právě toto nám v seriálu tedy nechybělo.

Popravdě, množství diváků to s Walking Dead již před několika sériemi nadobro vzdalo. Najdou se však i stálice (pravděpodobně mezi ně patříte i vy, protože čtete tyto věty), které na svůj oblíbený seriál přes množství negativ prostě nedají dopustit.

Málokoho z vás ale zřejmě během sledování napadlo, že jsme v seriálu dosud neviděli kompletně nahého zombíka toho či onoho pohlaví.

To skutečně nikdo nebyl nakažený zombie virem bez jakéhokoliv kousku oblečení? Tuto otázku si očividně kladli i samotní tvůrci, protože pro známé médium Entertainment Weekly prozradili, že v druhé polovině osmé série uvidíme právě  jednoho takového „krasavce“ či „krasavici“.

Máme tu tedy další důvod těšit se na start nových dílů? Osobně si tím nejsme příliš jistí, ale pokud máte o sledování seriálu nadále zájem, připomínáme vám, že nové díly na vás čekají už od 25. února 2018.


Domů
Sdílet
Diskuse