Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. listopadu 2017 20:17
Čas čtení 0:00
Daniel Michalík

2. sérii Stranger Things vidělo za první víkend neuvěřitelných 16 milionů diváků!

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Kolik lidí se rozhodlo pro maraton seriálu už v první den?

Druhá série Stranger Things nás opět uchvátila svou dávkou mysteriózna, o čemž si můžete přečíst také v naší recenzi zde. Seriálu stále nedochází dech a Netflix se může pochlubit vysokým počtem diváků, kteří si na něj našli čas během prvních čtyř dní. Abychom byli přesní, za první víkend si Stranger Things zapnulo 15,8 milionu diváků. Z toho 11 milionů zapadá do věkové kategorie 18–45 let a číslo 368 000 označuje počet nadšenců, kteří zhlédli všech devět epizod již během dne premiéry.

Stejně tak se uvádí, že běžný divák v sobotu zhlédl průměrně 3,2 epizody, což je značně vysoké číslo. Abychom zůstali u statistik, na sociálních sítích se objevilo 7,2 milionu interakcí týkajících se přímo Stranger Things, přičemž většina z nich skončila na Facebooku či Twitteru. Twitter samotný se pyšní 3,7 milionu tweetů, což je pro stránku novým rekordem, pokud se podíváme na příspěvky ohledně seriálů. Kolik dní trvalo vám, než jste pokořili 2. sérii?

Domů
Sdílet
Diskuse