Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. října 2017 15:44
Čas čtení 0:00
Martin Švirik

V životopisném dramatu My Friend Dahmer zjistíme, jak se z obyčejného žáka stal jeden z nejznámějších sériových vrahů

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Trailer nám přibližuje několik okolností, které pomalu tvořily charakter sériového vraha.

Režisér Marc Meyers (How He Fell in Love) přichází s příběhem o jednom z nejznámějších sériových vrahů minulého století. Zachycuje příběh mladého a stydlivého Jeffreyho Dahmera (Ross Lynch), který příliš nezapadá do kolektivu. Problémy nastávají, když se jeho rodiče začnou rozcházet a on tak hledá řešení na všechny problémy v alkoholu. Tím to ale nekončí. Jeffrey začne nacházet potěšení v jiných věcech, které každému nepřipadají normální.

Film je natočen a pojmenován podle stejnojmenné knihy od Dahmerova bývalého spolužáka Derfa Backderfa pod názvem My Friend Dahmer. Půjde tak o příběh ze střední školy, který zachycuje proměnu žáka ve známého sériového vraha. Nikdo nemohl tušit, jaké monstrum se z něj stane. Životopisné drama se již promítalo na několika festivalech a do amerických kin přijde 3. listopadu 2017.

Domů
Sdílet
Diskuse