Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. července 2017 15:27
Čas čtení 0:00
Daniel Michalík

Charlize Theron by si chtěla zopakovat roli Furiosy v prequelu Mad Maxe. Dočkáme se vůbec další části?

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Rozhovor s herečkou ohledně budoucnosti Mad Maxe přináší opět menší dávku nejistoty.

Charlize Theron uvidíme již zanedlouho v akční snímku Atomic Blonde, ale jak již z minulých článků zřejmě víte, existuje možnost, že se dočkáme přinejmenším ještě jednoho Mad Maxe. Něco se šeptalo o prequelu, který by se soustředil na její postavu, tedy na imperátorku Furioso, avšak zatím se nic nepotvrdilo. Theron se na toto téma vyjádřila v rozhovoru se stránkou Variety:
 
„Ráda bych do toho šla. Byly zde totiž tři scénáře napsané jako odlišné dějové linky pro obě postavy - Maxe i Furioso. Ale tak či onak, Mad Max je úzce vázán s Georgem Millerem a myslím si, že to Warneři vědí. Všichni čekáme jen na něj, aby nám ukázal cestu dál.“ S Charlize můžeme jen souhlasit a doufat, že George ještě něco na stará kolena natočí. Už 3. srpna však uvidíme v kinech Atomic Blonde a na hereččinu poctivou přípravu jste se už mohli podívat v článku zde.

Domů
Sdílet
Diskuse