Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. června 2017 19:04
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Producentka ze Sony se prokecla! Venom má být součástí MCU a ze Spider-Mana bude na 100 % trilogie

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Amy Pascal řekla něco, co si Kevin Feige schovával na později.

Když jsme u článku o tom, že Tom Hardy bude hrát Venoma, napsali, že je možné, aby se objevil v MCU, někteří jste se ptali, na základě čeho to tvrdíme. Inu, je to přece spolupráce Sony/Marvel a Sony by Spideyho Marvelu určitě nepůjčilio zdarma. Určitě bude chtít zviditelnit své chystané počiny a jak lépe to udělat než skrze MCU? Amy Pascal spolu s Kevinem Feigem odpověděli novinářům při propagování Spider-Man: Homecoming na klasické otázky, přičemž se Pascal ze Sony zjevně prokecla o něčem, co chtěl Kevin Feige udržet ještě jistý čas v tajnosti, případně o tom ani nevěděl. Amy Pascal si asi nevymýšlela, a tak nám zřejmě bylo odhaleno, že Venom, ale i Silver & Black budou součástí MCU, i když pravděpodobně vzdálenou a více než v Avengers budou citelní právě kolem Spideyho sólovek. Všechno jsou to však zatím předpoklady. Feige přitom jen před pár dny prohlásil, že Venom momentálně není součástí MCU a nic podobného se ani neplánuje.

Nápis WTF ke Kevinovu výrazu sedí přímo nádherně

Tom Holland zase nedávno nechal slyšet, že Spider-Man bude trilogie. Zároveň dodal, že má příliš prořízlou hubu a Marvel má problémy ho krotit. Těžko se věří tomu, že dvacátník v Hollywoodu, zvláště v takovém kolosu, jakým je Marvel, není schopen naučit se dodržovat podmínky ve smlouvě, ale budiž. Stále může jít pouze o podobné leaky, jakými se v posledních letech prezentují hry od Ubisoftu, a tedy plánovaná odhalení. Spidey dorazí do kin už za necelý měsíc.

Domů
Sdílet
Diskuse