Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. května 2017 10:18
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Mladý Spider-Man dává ve vtipné ukázce ze sólovky Homecoming jasně najevo, že o humorné situace se nebude starat jen Tony Stark

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Pavoučí muž se po delší odmlce připomíná další porcí nových záběrů. Tentokrát prostřednictvím jakéhosi klipu, který sází v první řadě na zábavu.

Od zveřejnění zatím posledního, skutečně lákavého traileru pro očekávanou sólovku Spider-Man: Homecoming uběhlo už několik dlouhých týdnů. No a protože do vytoužené premiéry nezbývá mnoho, bylo jen otázkou času, kdy se oblíbený pavoučí muž opět připomene. A dnes jsme se opravdu dočkali. Díky noční události s názvem MTV Movie & TV Awards máme totiž konečně k dispozici další porci celkem nových záběrů. Ty se tentokrát nesou v duchu jakéhosi klipu přímo z filmu, přičemž většina z nich je zaměřena právě na scénu, v níž mladého Parkera, oblečeného ve svém superhrdinskému kostýmu, přistihne spolužák. Jak celá situace dopadne, to se už dozvíte v níže přiloženém videu. V závěru ještě připomeneme, že premiéra snímku je naplánována na 6. července 2017, a pokud se o ní chcete dozvědět vše podstatné, vstupte už klasicky do tohoto vlákna.

Domů
Sdílet
Diskuse