Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. dubna 2017 20:08
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Každý z herců z Game of Thrones vydělá v 7. a 8. sérii za jednu epizodu neuvěřitelných 2,3 milionu dolarů!

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Předešlé rekordy herců ze seriálu Přátelé tak překonají více než dvojnásobně.

Jistě si pamatujete na naše několik článků ohledně platů hlavní pětice herců z Game of Thrones. Peter Dinklage (Tyrion), Kit Harrington (Jon Snow), Lena Headey (Cersei), Emilia Clarke (Daenerys) a Nikolaj Coster-Waldau (Jamie) již za minulou sérii shrábli dohromady 10 milionů dolarů, milion za každou část. A zatímco ten milion ještě byl obhajitelný (nesmíme zapomínat na to, že každá epizoda minulé série sama o sobě vyšla na rovných 10 milionů dolarů a že se platili i jiní herci), po novém se už asi budeme více chytat za hlavu. Těchto 5 herců bude totiž za každou epizodu pobírat 2,3 milionu dolarů, což je více než dvojnásobek dosavadního rekordu. Jde o vskutku šílené číslo.

Plat se vztahuje na zbývající dvě série. Oficiální už je i to, že dohromady budou sestávat z 13 epizod (7 + 6). Ne všichni herci si ale přijdou na více než 30 milionů dolarů. Můžeme totiž předpokládat, že minimálně jedna z nich to do finále nepřežije. Co na tyto šílené částky říkáte vy? Je to vzhledem k formátu seriálu, jeho kvalitu, obrovskou produkci a oblíbenost či počet diváků zasloužené? Premiéra první části 7. série je naplánována na 16. července 2017.

Domů
Sdílet
Diskuse