Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. listopadu 2019 10:09
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Marvel už údajně pracuje na Ant-Manovi 3. Kdy dorazí do kin, jaké postavy uvidíme a kdo ho zrežíruje?

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Ant-Man je dalším hrdinou, který dokáže uzavřít svou trilogii filmů.

Možnost Ant-Mana 3 byla ve hvězdách. Dvojka na pokračování hravě vydělala, ale nešlo o nejvyšší marvelácké tržby, a tak se dalo očekávat, že bude studio věnovat zdroje něčemu jinému. Opak je však pravdou a po Endgame, kdy dozajista chytil další fanoušky, se Scott Lang vrátí ve třetím filmu, uvádí The Hollywood Reporter.

Třetí část má zrežírovat opět Peyton Reed, který se postaral o oba předešlé díly. Druhý byl sice lepší, ale stále to nebyly filmy, které by vylezly z průměrných vod. Upřímně, o tu trojku mnoho lidí asi ani nestojí. Marvel ji již nebude moci promovat jako film potřebný pro to, aby si divák užil Endgame naplno.

V hlavní roli se samozřejmě vrátí Paul Rudd a očekává se, že se vrátí i zbytek hereckého obsazení z dvojky. Snad tedy uvidíme i Ghost a její zajímavé schopnosti. Zdroje THR tvrdí, že začátek natáčení se plánuje na konec příštího roku, respektive začátek roku 2021. V každém případě, premiéry se dočkáme v roce 2022. Snímek zřejmě Disney oficiálně ohlásí na některé z příštích akcí, kde bychom se pravděpodobně měli dozvědět více i o Fázi číslo 5.

Domů
Sdílet
Diskuse